Kies je cadeau

Resultaten: 9 items

Zwemparadijs Aquadrome

Urenlang waterpret!

Zwemparadijs Aquadrome

Enschede heeft een fantastisch zwemparadijs; het Aquadrome. De vele waterattracties garanderen jou en je familie urenlange waterpret en ontspanning.

Beleef de branding op het strand, dobber op de golven, suis door de waterglijbanen, laat je meevoeren door de kreek, draai dol in de draaikolk, beproef je krachten in de wildwaterbaan en laat de kleintjes spetteren in het peuterbassin. Wil je na al dat zwemmen en glijden even uitrusten, stap dan in de bubbelbaden, het stoombad, de whirlpools of zwem even naar buiten. Natuurlijk is ook aan de inwendige mens gedacht. Het Aquadrome beschikt over een restaurant en een zwemmersbar. Een snack, een drankje, een maaltijd; alles is aanwezig voor een totaal geslaagd uitje voor het hele gezin.

Het Aquadrome; fun en fitness voor de hele familie. Kom je ook? 

Naast het recreatief zwemmen kun je in het Aquadrome ook terecht voor allerlei leuke zwemactiviteiten, zoals zwemlessen en baanzwemmen. Zwemparadijs Aquadrome is ook de verrassende locatie voor kinderfeestjes en familie- en bedrijfsfeesten.

Kijk op de website www.aquadrome.nl voor meer informatie!

Informatie

Zwemparadijs Aquadrome

Tropische waterpret voor de hele familie!

Adres 
Zwemparadijs Aquadrome
J.J. van Deinselaan 2
7541 BR Enschede

Openingsdagen & -tijden
Maandag t/m vrijdag 10:30 - 20:30 uur
Zaterdag en zondag 10:00 - 17:00 uur

Informatie
053 - 488 89 00
www.aquadrome.nl

  Prijs
Aquadrome Enschede € 5,30

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering). De tickets zijn te bestellen tot en met 21 januari 2014, 12:00 uur.

Voorwaarden
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. kortingsacties. Exclusief € 0,50 administratiekosten per kaartje. Zolang de voorraad strekt. De kaarten zijn geldig t/m 24 januari 2014.