Kies je cadeau

12>

Resultaten: 1-10 van 17 items

Sportcentrum Kardinge zwembad

Een dag vol waterplezier!

Sportcentrum Kardinge zwembad

Het zwembad Kardinge is een sfeervolle subtropische zwemaccommodatie met vele moderne attracties, zoals een 60 meter lange glijbaan, een golfslaginstallatie, een spectaculaire draaikolk, onderwaterexplosies, whirlpools en Turkse stoomtuinen. Zowel binnen als buiten zijn er peuterbaden voor de kleintjes onder ons.

Vanuit het plonsbad van de glijbaan kan er naar buiten worden gezwommen. Kardinge beschikt ook over een 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem en een springplank. In de vakanties en de weekenden kan er gebruik worden gemaakt van speelmateriaal. De temperatuur van het water is gemiddeld tussen de  28°C en 30°C. Tevens is er gebruik van een invalidenlift mogelijk. Op de dagen dat het heerlijk weer is, kun je lekker buiten ontspannen op onze zonneweide en het terras.

Informatie

Sportcentrum Kardinge zwembad

Neem een duik ...

Adres
Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen
(050) 367 67 67

Openingsdagen & -tijden
Kijk voor actuele openingstijden van het zwembad op www.kardinge.nl.

  Prijs
1x entree kaart € 5,50
4x entree kaart € 22,00

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. kortingsacties. Bovenstaande prijzen zijn exclusief administratiekosten. Per '1x entree kaart' betaal je € 0,50 administratiekosten. Per '4x entree kaart' betaal je € 0,70 administratiekosten. De actie is onbeperkt geldig.