Kies je cadeau

Resultaten: 3 items

Zwembad Rozengaarde

In Rozengaarde kan het allemaal!

Zwembad Rozengaarde

Zwembad Rozengaarde
Kom tot rust, vermaak jezelf of werk op een verantwoorde manier aan je conditie en een gezond lichaam. Door baantjes te trekken of mee te doen aan groepslessen. Luier heerlijk in de wellnesscorner, whirlpool, stoombaden, infrarood cabines, kruidenbaden, een ontspannen voetbad en comfortabele ligbedden. Neem na een sauna een duik in het heerlijke water van het recreatiebad.

Wie durft...?
Ben je meer van het actieve zwemmen? Het recreatieve bad heeft een spectaculaire stroomversnelling, jetstream en de mogelijkheid om naar buiten te zwemmen. De vertrouwde glijbaan is vernieuwd, maar er is ook een spectaculaire nieuwe gebouwd, 70 meter lang, supersnel en met verrassende effecten.

Spetterplezier
Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en spetteren. Een water spuitende inktvis, pelikaan, spectaculaire vuurtoren en een prachtige schildpad-glijbaan maken de beleving voor kinderen compleet.

In Rozengaarde kan het allemaal! Bezoek ook onze Facebook pagina: facebook.com/rozengaarde

 

Informatie

Zwembad Rozengaarde

In Rozengaarde kan het allemaal!

Adres 
Zwembad Rozengaarde
Bezelhorstweg 115
7002 CC Doetinchem
www.rozengaarde.nl 

Openingsdagen & -tijden
Maandag t/m zondag geopend. Klik hier voor verdere toelichting met betrekking tot de openingstijden

Kinderen
Voor kinderen t/m 3 jaar kan het best een kaartje aan de kassa gekocht worden.

  Prijs
Zwembad Rozengaarde, kind 4 tot en met 14 jr. € 3,70
Zwembad Rozengaarde, volw. € 4,40
Zwembad Rozengaarde, 65+ € 3,70

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Prijzen zijn exclusief  € 0,50 administratiekosten per kaartje. De kaarten zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. De kaarten zijn niet in te wisselen voor contanten.