Kies je cadeau

Resultaten: 9 items

Saunapark Epe

Heerlijk genieten in een ontspannen ambiance!

Saunapark Epe

Dicht bij de Nederlandse grens, op slechts tien kilometer van Enschede, ligt het luxueus thermen- en beautycentrum ...

Heerlijk genieten in een ontspannen ambiance met de perfecte harmonie tussen comfort, sfeer, duitse gastvrijheid, ontspanning en culinair genieten.

Saunapark Epe beschikt over 6 verschillende sauna's en saunahuizen. Heel bijzonder is het Finse sauna-aufgusshuis, waar ieder uur een opgieterij wordt gehouden met verschillende manieren van Löyly, zoals een zeezout- of honingopgieting. Daarbij kunt je genieten van verse vruchten en ijsblokjes.

In het warme binnenbad met bubbelbad en massagestralen, kun je lekker relaxen met uitzicht op de prachtige tuin. In het buitenbad kun je heerlijk baantjes trekken en van de zon genieten.

Voor rustpauzes kun je kiezen voor de zonovergoten serre met comfortabele fauteuils, de openhaardlounge met het knapperende vuur of, in de zomer, de zon- en panoramterrasjes.

Jouw dag uit wordt compleet met een luxe wellnessbehandeling. Maak kennis met geweldige SPA-rituelen en heel bijzondere gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Het a la carte restaurant biedt een mix van een warme en gastvrije lounge-sfeer. De keuken brengt je culinaire hoogstandjes. Hier komen een goede smaak, vitaliteit en puur genieten bij elkaar!

Informatie

Saunapark Epe

Grenzeloos genieten ...

Adres
Saunapark Epe
D-48599 Gronau-Epe, Duitsland
tel. +49 - 25 65 - 9 72 29

Openingsdagen & -tijden
Maandag* t/m donderdag: Gemengde sauna van 13:00 - 23:00 uur 
Vrijdag** t/m zaterdag: Gemengde sauna van 11:00 - 23:00 uur  
Zondag: Gemengde sauna van 11:00 - 20:00 uur.
De sluitingstijden hebben betrekking op het verlaten van de accommodatie.

*  Damessauna - elke 1e maandag van de maand met
    uitzondering van feestdagen.
**Saunanacht - elke 2e vrijdag van de maand t/m 01:00 uur s'nachts.

Toegangsleeftijd
Vanaf 18 jaar

  Prijs
Saunapark Epe dagentree € 25,00

Bestellen
De tickets zijn e-tickets (digitale tickets). Klik op de bestelbutton, vul het bestelformulier in en print de e-tickets. Betaling gaat via jouw eigen internet bankieren. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Saunapark Epe.

Voorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn geldig voor een saunabezoek, exclusief eventuele massages of beautybehandelingen. Hiervoor raden wij je aan telefonisch te reserveren via het volgende telefoonnummer:  +49 - 25 65 - 9 72 29. Exclusief € 0,70 administratiekosten per ticket. De tickets zijn geldig voor een éémalig bezoek tot een jaar na afgiftedatum.