Kies je cadeau

Resultaten: 2 items

Thermae Son

Een stimulerende plek om te ontspannen

Thermae Son

Aan de rand van Son en Breugel, perfect gelegen en uitstekend bereikbaar, ligt Thermae Son. Een wellness & healthresort voor een gezond en vitaal leven. De faciliteiten zijn uitstekend, de entourage uniek en de resultaten direct voelbaar. Een stimulerende plek om te ontspannen, te sporten, te genieten en te leven.

Rust en Ruimte
Thermae Son ligt in het natuurgebied de Sonse Bergen en de sfeervolle entourage van het glooiende Dommeldal. Daarbij kun je het hele jaar door genieten van een prachtige tuin en ligweide, waar je omringd bent door de heerlijk rustige omgeving.

Thermae Son beschikt over een ruim aantal saunacabines, zoals de Puur Natuur Sauna met de heerlijke geur dennen, de Sonse Bergen Sauna met een lage luchtvochtigheid, de Houten Boederij Sauna van Scandinavisch hout en de Bio-sauna met lichtentherapie. En wat dacht je van het Vuurt tonnetje met infraroodlicht? Kom bubbelen in het bubbelbad, afkoelen in het koude Vries tonnetje en lekker wegdromen in de rustruimte.

Informatie

Thermae Son

Een wellness & healthresort voor een gezond en vitaal leven!

Adres
Wellness & Healthresort Thermae Son
Thermaelaan 2
(voorheen Planetenlaan 2b)
5691 PM Son en Breugel

Openingsdagen & -tijden
Maandag t/m zaterdag van 10:00 - 24:00 uur - Gemengde sauna. 
Zon- en feestdagen van 10:00 - 17:00 uur - Gemengde sauna en gezinssauna waarbij kinderen tot 17:00 uur welkom zijn! Van 17:00 - 24:00 uur - Gemengde sauna.

Klik hier voor meer informatie over Thermae Son!

  Prijs
Entree Thermae Son € 26,00

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De entreekaarten worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
De entreekaarten zijn niet inwisselbaar voor contanten. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen of badenkaarten. De entreekaarten zijn tot een jaar na uitgiftedatum geldig. Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. De prijs is exclusief € 0,70 administratiekosten per kaartje. Het is niet mogelijk om te reserveren voor de thermen, ook niet tijdens de feestdagen.