Kies je cadeau

12>

Resultaten: 1-10 van 14 items

Sportcentrum Kardinge Schaatsen

Lekker schaatsen in Groningen!

Sportcentrum Kardinge Schaatsen

Of je nu met de blik op oneindig keihard rondjes wilt schaatsen of eerste wankele schreden op het ijs zet, het kan in Kardinge. Je kan schaatsen in dit prachtige sportcentrum, van jong tot oud, van prille beginner tot vergevorderde schaatser.

Nieuwe luchtboarding 400-meterbaan
Er is een nieuwe boarding rond de baan aangelegd. De boarding bestaat uit luchtkussens die permanent opgeblazen zijn. Daarnaast zijn ook de kleedkamers bij de 400-meterbaan vernieuwd! De 400 meterbaan is geopend tot en met 20 maart 2016.

Informatie

Sportcentrum Kardinge Schaatsen

Met je blik op oneindig ...

Adres
Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen
(050) 367 67 67

Openingstijden
Kijk voor actuele openingstijden van de schaatsbaan op www.kardinge.nl.

  Prijs
1x Entree kaart tijdelijk uitverkocht
4x Entree kaart tijdelijk uitverkocht

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
Bovenstaande prijzen zijn exclusief administratiekosten. Per '1x entree kaart' betaal je € 0,50 administratiekosten. Per '4x entree kaart' betaal je € 0,70 administratiekosten. De actie is onbeperkt geldig. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Zolang de voorraad strekt. De kaarten zijn onbeperkt geldig!