Kies je cadeau

12>

Resultaten: 1-10 van 17 items

Openluchtbad de Papiermolen

Heerlijk buiten zwemmen

Openluchtbad de Papiermolen

De Papiermolen is hét openluchtbad van de stad Groningen. Dit mooie en ruim opgezette bad biedt zomers zwemplezier voor jong en oud! Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in het water met de 3 duikplanken en een 35 meter lange glijbaan. Het 50-meterbad is ook zeer geschikt om baantjes te trekken en op de grote speel- & zonneweide is het heerlijk toeven in de zon! Het zwembad is het gehele seizoen door verwarmd, dus ook met kouder weer kun je heerlijk zwemmen!

Informatie

Openluchtbad de Papiermolen

Hét openluchtzwembad van Groningen!

Adres:
Openluchtbad de Papiermolen
Papiermolenlaan 3
9721 GR Groningen

Openingstijden:
Klik hier voor de openingstijden.

  Prijs
De Papiermolen - 1x entree kaart € 5,50
De Papiermolen - 4x entree kaart € 22,00

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Bovenstaande prijzen zijn exclusief administratiekosten. Per '1x entree kaart' betaal je € 0,50 administratiekosten. Per '4x entree kaart' betaal je € 0,70 administratiekosten. De actie is onbeperkt geldig.