Kies je cadeau

12>

Resultaten: 1-10 van 17 items

Het Helperzwembad

Volop waterplezier!

Het Helperzwembad

Iedere woensdag kindermiddag in het Helperzwembad!
Met een kabelbaan zwieren over het water, matten lopen of schatduiken…Op de woensdagmiddag is het Helperzwembad voor de kinderen. Niet alleen ligt er veel speelgoed in het water, maar er worden - onder begeleiding - ook allerlei leuke spelletjes gedaan.

Voor de activiteiten op de woensdagmiddag is een zwemdiploma niet noodzakelijk, maar zonder diploma is begeleiding wel verplicht.

Informatie

Het Helperzwembad

Een spetterende dag!

Adres:
Het Helperzwembad
Moddermanlaan 40
9721 GP Groningen

Openingstijden:
Klik hier voor de actuele openingstijden.

  Prijs
Het Helperzwembad - 1x entree kaart € 4,40
Het Helperzwembad - 4x entree kaart € 18,80

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. kortingsacties. Bovenstaande prijzen zijn exclusief administratiekosten. Per '1x entree kaart' betaal je € 0,50 administratiekosten. Per '4x entree kaart' betaal je € 0,70 administratiekosten. De actie is onbeperkt geldig.