Veelgestelde Vragen

over uitCadeau

Hoe besteed ik mijn uitCadeau? Waar kan ik allemaal uit kiezen met mijn uitCadeau? Hoe kan ik mijn Cadeaucard gebruiken? Hoe weet ik welke nieuwe uitjes er zijn om mijn uitCadeau aan te besteden? Hoe kan ik kaarten bestellen? Zijn de uitjes verspreid over het land of alleen in de grootste steden? Ik ben mijn uitCadeau kwijt. Wat nu? Hoe lang is mijn uitCadeau geldig Kan ik ook zelf een uitCadeau geven?

Hoe besteed ik mijn uitCadeau?
Je uitCadeau is geladen met een geldwaarde. Op deze website staan alle uitjes van dit moment waar je met je uitCadeau kunt afrekenen. Eerst activeer je je uitCadeau, vervolgens ga je naar de aanbiedingen en je kiest de belevenis die jij het leukste vindt. Volg de betaal instructies en reken af met je uitCadeau. Het geld wat je over houdt blijft gewoon staan op je uitCadeau voor een volgende keer. Kom je geld tekort dan kun je bij betalen met Ideal.
terug

Waar kan ik allemaal uit kiezen met mijn uitCadeau?
Voor een compleet overzicht kijk je op de pagina "kies je cadeau". Hier zie je alle aanbiedingen waar je op dat moment je uitCadeau aan kunt besteden. Zit er op dat moment niet iets bij waar je met je uitCadeau naar toe wilt, hou dan de website goed in de gaten. Elke week staat er namelijk weer nieuw aanbod op.
terug

Hoe kan ik mijn Cadeaucard gebruiken?
Op de Cadeaucard zit een kraslaag. Kras deze laag weg en er komt een 4-cijferige code tevoorschijn. Als je een bestelling doet dan vul je op het bestelformulier aan de rechterkant de 8-cijferige code bij Code A en de 4-cijferige code bij Code B in, in het daarvoor bestemde vakje. De code met bijhorend te besteden bedrag, wordt automatisch in het bestelformulier verwerkt. Zo kun je betalen met de Cadeaucard.
terug

Hoe weet ik welke nieuwe uitjes er zijn om mijn uitCadeau aan te besteden?
Wij raden je aan de website goed in de gaten te houden, omdat er iedere week wel nieuwe aanbiedingen op verschijnen. Met regelmaat versturen wij via e-mail ook een nieuwsbrief, met daarin de nieuwste cadeautjes en uitjes..
terug

Hoe kan ik kaarten bestellen?
Onderaan iedere aanbieding, staat een bestel button. Hierin wordt steeds uitgelegd hoe je voor de betreffende aanbieding kaarten kunt bestellen. Bij theatervoorstellingen en concerten worden de kaarten uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de voorstelling verstuurd. De meeste overige toegangskaarten worden binnen 2 werkdagen thuis gestuurd of zijn het e-tickets die je meteen zelf kunt uitprinten.
terug

Zijn de uitjes verspreid over het land of alleen in de grootste steden?
Wij streven zoveel mogelijk naar landelijke spreiding van alle aanbiedingen. Dankzij ons brede netwerk, kunnen wij uitjes bieden door heel Nederland. Op de website kun je uitjes selecteren per provincie om te zien wat er bij jou in de buurt te doen is.
terug

Ik ben mijn uitCadeau kwijt. Wat nu?
Je uitCadeau heb je nodig om de bestelling te doen op de website. Het is als het ware je een betalingsmiddel. Zonder cadeaucard kun je dus geen gebruik maken van de aanbiedingen.
terug

Hoe lang is mijn uitCadeau geldig?
Je uitCadeau is onbeperkt geldig op de website www.uitcadeau.nl
terug

Kan ik ook zelf een uitCadeau geven?
Wil je zelf iemand verrassen met een uitCadeau? Ga dan naar www.uitcadeau.nl voor alle informatie en je bestelling. Je kunt een uitCadeau bestellen van € 10, € 15, € 25 en € 50. Bestel je meer dan 25 uitCadeau´s dan kan je ook zelf een waarde aangeven die je er op wilt hebben.
terug

Nederlands Watermuseum Arnhem

Een eigentijds en interactief museum!