Kies je cadeau

12>

Resultaten: 1-10 van 17 items

Safaripark Beekse Bergen

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een hartstikke spannende safari! Spot bijvoorbeeld de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Maar het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari ook genieten geblazen bij de giraffen, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door. In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. 

Een enerverend dagje safari dus voor het hele gezin.  Wat je zeker niet mag missen is onze nieuwe olifantenfamilie! 

Ga je op wandelsafari? Maak dan je veters goed vast voor een stevige wandeling langs vele Afrikaanse dieren! De bussafari is een bijzondere belevenis  en ook ideaal als het weer even niet meezit. De Ranger vertelt bovendien allerlei leuke en spannende weetjes over de dieren. 

Een erg ontspannen manier om op safari te gaan is per boot. Die vaart vanaf het voorjaar tot en met de herfstperiode. Beleef Afrika vanaf het water! 

Met je eigen auto op safari? Dat is heel gewoon bij Safaripark Beekse Bergen. Maar houd de ramen dicht en voer de dieren niet! En vooral niet uitstappen! 

Tip: blijf overnachten, dan wordt je bezoek nog avontuurlijker!

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Informatie

Safaripark Beekse Bergen

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Adres  
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek 
www.safaripark.nl

Openingsdagen & -tijden
Safaripark Beekse Bergen is het gehele jaar geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Kinderen
Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

  Prijs
Safaripark Beekse Bergen - vanaf 3 jaar € 23,50

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Safaripark Beekse Bergen. Tickets zijn te bestellen tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. 

Voorwaarden
De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2017. Prijzen zijn exclusief € 0,75 administratiekosten. Let op: uitrijmunt is niet inbegrepen!