Kies je cadeau

Resultaten: 9 items

Kinderstad Heerlen

Speelplezier voor jong en oud!

Kinderstad Heerlen

Wie kinderen heeft of met kinderen werkt, weet hoe ze kunnen genieten van onbezorgd spelen en ravotten. Kinderstad Heerlen; de leukste stad van het land, staat al sinds 2000 garant voor speelplezier voor jong en oud!

Met een overdekte oppervlakte van 10.000 m2 biedt Kinderstad Heerlen het ultieme speelplezier voor kinderen, ouders en grootouders, ooms en tantes. Kinderen kunnen zich in een boomstam laten meevoeren in de wildwaterbaan, waterfietsen, racen en botsen in de botsauto's, trampoline springen, of hun weg zoeken in het avontuurlijke doolhof uitgerust met mega ballenbakken. Kortom een hele dag/middag vol speelplezier!

Informatie

Kinderstad Heerlen

Beleef de leukste Kinderstad van Europa!

Adres
Kinderstad Heerlen
Parallelweg 4
Heerlen

Openingsdagen & -tijden
Kinderstad Heerlen is iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op zon- en feestdagen.

Meer informatie
www.kinderstad.nl

  Prijs
Kinderstad Heerlen € 9,00

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. kortingsacties. Exclusief € 0,50 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt.