Kies je cadeau

Wereldtuinen Mondo Verde

Je komt oren en ogen tekort!

Wereldtuinen Mondo Verde

Wereldtuinen ☼ Dierentuin ☼ Attractiepark ☼ Dinofauna

Een 5-sterren attractiepark met de meest bijzondere dieren, de mooiste tuinen, de leukste kinderattracties en een spannend Dinofauna. Mondo Verde is fantastisch om er met zijn tweetjes naar toe te gaan en ideaal om er met het hele gezin een heerlijke dag door te brengen. Mondo Verde is een oogstrelend familiepretpark voor iedereen. In de sfeervolle binnen en buitenlocaties met adembenemende uitzichten kan overigens ook getrouwd en gefeest worden.

Het 250.000 m2 grote park is elke dag van het jaar open. In Mondo Verde leven meer dan 650 dieren en er zijn 15 landenthema’s te bewonderen met bijpassende flora, fauna en architectuur. Het Dinofauna en alle attracties staan ook garant voor een hele dag plezier en (ont)spanning. Het hele jaar door vinden er evenementen en bijzondere festiviteiten plaats, zoals de komst van twee witte leeuwen.

Informatie

Wereldtuinen Mondo Verde

Je komt oren en ogen tekort!

Adres 
Mondo Verde Landgraaf
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf
www.365mondoverde.nl

Openingsdagen & -tijden

Op woensdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur geopend en de andere dagen van 11:00 tot 15:00 uur. Sluitingstijd is afhankelijk van het seizoen. Klik hier voor de actuele sluitingstijden.

Kinderen
Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

  Prijs
Mondo Verde, volwassene € 16,50
Mondo Verde, kind 3 t/m 12 jaar € 10,00

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Prijzen zijn exclusief € 0,70 administratiekosten per kaart. De kaarten zijn onbeperkt geldit. De kaarten zijn niet in te wisselen voor contanten.