Kies je cadeau

12>

Resultaten: 1-10 van 17 items

Dierenrijk, dé Familiedierentuin!

Ontmoet dieren van héél dichtbij!

Dierenrijk, dé Familiedierentuin!

In Dierenrijk, dé Familiedierentuin! ontmoet je een dag lang dieren van héél dichtbij. Iedere dag presenteren de dierverzorgers een spetterende zeehondenshow en een unieke olifantenshow. 

Tussendoor wordt er volop plezier gemaakt in de buitenspeeltuinen, de vele speeltoestellen langs de route en het indoor-speelpaleis. Speciaal voor kinderen van alle leeftijden zijn er leuke activiteiten zoals de ‘Dierenshow, ‘Toer de voer’ en de ‘Dierenquiz’. Zo leren kinderen spelenderwijs alles over de dieren. 

En vergeet niet de familie ijsbeer te begroeten. Vanaf voorjaar 2016 zie je jonge ijsbeertjes met elkaar ravotten!

Samen dichtbij de dieren dus in Dierenrijk, dé Familiedierentuin!

Dierenrijk is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend en houdt regelmatig thema-events. 

Informatie

Dierenrijk, dé Familiedierentuin!

Ontmoet dieren van héél dichtbij!

Adres 
Dierenrijk, dé Familiedierentuin!
Baroniehei
Nuenen 
www.dierenrijk.nl

Openingstijden
Dierenrijk is alle dagen van het jaar geopend van 10:00 - 17:00 uur. Van juli tot en met augustus is Dierenrijk open tot 18:00 uur. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Kinderen
Kinderen onder de 3 jaar hebben gratis toegang.

  Prijs
Dierenrijk, dé Familiedierentuin! - vanaf 3 jaar € 18,50

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Dierenrijk, dé Familiedierentuin!. Tickets zijn te bestellen tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. 

Voorwaarden
De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2017. Prijzen zijn exclusief € 0,75 administratiekosten. Let op: uitrijmunt is niet inbegrepen!