Kies je cadeau

12>

Resultaten: 1-10 van 17 items

Luchtvaart-Themapark Aviodrome

De leukste vliegbestemming van Nederland!

Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Aviodrome is het luchtvaartavontuur voor de hele familie. Je hoeft geen vliegtuigliefhebber te zijn om hier een boeiende dag vol met plezier te beleven.

Loop door een verhaal
Aviodrome vertelt het verhaal van de Nederlandse luchtvaart. Van Anthony Fokker zijn eerste vlucht in een vliegtuig waarvan de vleugels met draad vastzaten tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart waarin buitenaardse snelheden worden behaald. Onze gepassioneerde en bijna alleswetende vrijwilligers vertellen je graag nog meer boeiende verhalen die je niet op de bordjes kunt vinden.

Maak avonturen mee
Deze verhalen wil je natuurlijk meemaken. Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen, stap aan boord en voel je een echte piloot. Leer morsecode seinen of neem plaats in het 4D theater en de vluchtsimulator. Kinderen voelen in het speelparadijs hoe het is om op een vliegveld als bagage afgehandeld te worden. Vergeet ook zeker niet de ‘schatkamers’ te ontdekken.

Voor de échte vliegbeleving boek je een rondvlucht vanaf Aviodrome!

En stap aan boord van de mooiste dromen..
Na al deze verhalen en avonturen zou het zomaar eens kunnen dat je Aviodrome verlaat als vliegtuigliefhebber met een nieuwe toekomstdroom: het worden van astronaut, piloot, stewardess, vliegtuigtechneut of ‘gewoon’ het maken van een verre vliegreis.

Evenementen en exposities
Het hele jaar door worden er verschillende exposities en evenementen georganiseerd en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten. Er is altijd iets te beleven in Aviodrome! 

Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

Informatie

Luchtvaart-Themapark Aviodrome

De tijd vliegt!

Adres
Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad

Openingsdagen & -tijden
Luchtvaart-themapark Aviodrome is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens alle officiële schoolvakanties is Aviodrome ook op maandag open. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

  Prijs
Luchtvaart-Themapark Aviodrome - volw. vanaf 12 jaar € 16,95
Luchtvaart-Themapark Aviodrome - kind van 3 t/m 11 jaar € 14,95

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Aviodrome. Tickets zijn te bestellen tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. 

Voorwaarden
De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2017. Prijzen zijn exclusief € 0,75 administratiekosten. Let op: uitrijmunt is niet inbegrepen!