Kies je cadeau

Resultaten: 3 items

Nederlands Watermuseum Arnhem

Een eigentijds en interactief museum!

Nederlands Watermuseum Arnhem

Het Nederlands Watermuseum is een eigentijds en interactief museum over alle aspecten van water.

Een écht doe-museum waar je bijvoorbeeld een tochtje kunt maken door het riool, een prachtige film over water kunt bekijken, waterproefjes kunt uitvoeren, maar waar je ook van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland en de rest van de wereld.

Informatie

Nederlands Watermuseum Arnhem

Een eigentijds en interactief museum!

Adres
Nederlands Watermuseum
Zijpendaalseweg 26-28
6814CL Arnhem
www.watermuseum.nl

Openingstijden
Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Op maandag is het museum gesloten m.u.v. de schoolvakanties, tweede paasdag en tweede pinksterdag. Het Nederlands Watermuseum is gesloten op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Let op! 24, 26 en 31 december sluit het museum om 16:00 uur.

In de schoolvakanties is het museum op maandag geopend. Hierbij houden ze de landelijke norm voor vakantiespreiding aan.

Kinderen
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

  Prijs
Watermuseum Arnhem, vanaf 13 jaar € 9,00
Watermuseum Arnhem, 4 t/m 12 jaar € 5,50

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. De tickets worden per post geleverd. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen na 14:00 uur of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij POST NL (24-uurs levering).

Voorwaarden
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. kortingsacties. Exclusief € 0,50 administratiekosten. De tickets zijn onbeperkt geldig. Zolang de voorraad strekt.